Tapasztalataim a WC tisztítóról.

Az első termék amit teszteltem:

WC tisztító:

 

 

  1. Összetevők: színezék, és illatanyag mentes. Nincs klór, nincs sósav, nincs mérgező anyag benne.
  1. Felhasználhatóság: ezt azt hiszem felesleges részleteznem, természetesen a wc-hez tudjuk felhasználni, én legalábbis nem szoktam máshol.
  1. Kényelem: nagyon jó a flakon kialakítása, rögtön a perem alá is közvetlenül be tudtam juttatni a tisztítószert, nem kellett semmilyen segédeszközt használnom.
  1. Illat: ecetes, nem maró szagú, nem bántja az ember orrát, szemét. Nem lehet már a bejáratnál érezni, hogy wc-t takarítok.
  1. Hatékonyság – idő:mindig rendszeresen takarítom, fertőtlenítem a mellékhelyiséget, pláne amióta a kisfiam is használja, de a vízkövet nem nagyon tudtam belőle eltüntetni. Valahogy, soha nem tudtam magam rászánni, hogy kézzel nekiálljak sikálni, mindig csak halasztottam. Nagy elvárásaim voltak ezzel a szerrel kapcsolatban, azt mondtam, ha ezt eltünteti úgy, hogy nem kell belenyúlnom, akkor nálam nyerő lesz. 5 perc után kíváncsian mentem be, ránéztem, semmi, fogtam a kefét, és kicsit rásegítettem, és a fele kb. lejött. Adtam neki egy második lehetőséget is, újra tettem a szerből, és most vártam 10 percet, és láss csodát kis kefés segítséggel eltüntette az egész lerakódást. Nekem bejött.
  1. Végeredmény: nagyon meg voltam vele elégedve, a második alkalommal nem kell már ennyi ideig rajta hagyni. És nagy előnye, nem kellett hozzányúlnom kézzel.

Nálam ilyen volt – ilyen lett:

WC tisztításWC tisztítás

Remélem neked is beválik. Csak ajánlani tudom.

Holnap a szaniter tisztítót fogom tesztelni, jövök a tapasztalatokkal.


Mit szólsz hozzá?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress