Tapasztalataim a szaniter tisztítóról.

A következő termék amit használtam a Zöld Lomb termék családtól:

 Szaniter tisztító:

 

  1. Összetevők: színezék és illatanyag mentes, alkohol, citromsav. Nem tartalmaz mérgező anyagot.
  1. Felhasználhatóság: ezt a terméket a fürdőszobában használtam a mosdókagylóra, kádra és a csaptelepekre. Használható még az ablakon, csempén, mosogatón. Minden olyan felületen ahol vízkő, szappanlerakódás, egyéb szennyeződés van.
  1. Kényelem: pumpás kiszerelésben van, amit én nagyon szeretek. Számomra ez a legpraktikusabb, csak befújom vele a tisztítandó felületet, és hagyom hatni. Nem kell hozzányúlnom, bekenni vele, elég majd csak akkor ha lemosom.
  1. Illat: enyhén citromos illata van. Nem éreztem maró hatást, kifejezetten kellemes.
  1. Hatékonyság – idő: ezzel a ponttal sem volt probléma. Befújtam vártam vele 10 – 15 percet, addig csináltam mást. Bő vízzel és szivaccsal áttöröltem, utána száraz puha ronggyal letöröltem, és elértem a kívánt hatást. Ragyogott a csaptelep, nem lett foltos, fátyolos, és nem marta meg sehol a felületet. ( jártam már így sajnos egy fajta vízkőoldóval, azóta is látom a nyomát )
  1. Végeredmény: engem meggyőzött, igaz nem 5 éves vízkövet kellett eltávolítanom vele, kb. egy hete nem vízköveztem, de már ennyi idő alatt nálunk vízköves lesz a csaptelep. Azt mondom, hogy ezt ecettel is meg tudtam volna csinálni, de annak nem lett volna ilyen jó illata, és a kezemet is kicsit kimarta volna, ellenben a tisztítószerrel.

Használd egészséggel!

Holnap az ecetes tisztítószer következik.


Mit szólsz hozzá?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress