Kipróbáltam a padlóápolót is.

Az utolsó termék, amit használtam a Zöld Lomb termékcsaládtól:

Padlóápoló:

 

Az alábbiak a tapasztalataim:

 1. Összetevők: színezék és illatanyag mentes, alkohol, citromsav. Nem tartalmaz mérgező anyagot.
 1. Felhasználhatóság: a nevében megint benne van. Lehet járólapra, parkettára, kőre. Én parkettára, járólapra használtam. Meleg vízbe kell beletenni a szükséges mennyiséget, és ezzel kell felmosni. Én az egész házban lapos felmosót használok, és nem moppos megoldást. Ezzel tapasztaltam azt, hogy nem lesz annyira csíkos a felület, de tökéletes még így sem volt.
 1. Kényelem: ugyanúgy kellett használnom, mint eddig, se nem volt rosszabb – se nem volt jobb.
 1. Illat: enyhén citromos illata van. Felfrissíti az egész lakász, ha felmosok vele. Fertőtlenít, de mégsem lehet érezni a fertőtlenítő szagát.
 1. Hatékonyság – idő: azt sajnos nem tudom mondani, hogy letettem a vödröt, és 10 perc múlva visszamentem, és ragyogott minden. ( Ha valaki talál ilyen megoldást, kérem nekem is szóljon! 🙂 ) Itt is azért nekem kellett felmosnom, de kicsit rövidebb idő alatt végeztem, mert rögtön felszedett minden koszt, és nem kellett többször áttörölnöm.
 1. Végeredmény: el kell mondjam nektek, IMÁDOM, ez a kedvencem az 5 termék közül, ( ha ilyet lehet írni egy tisztítószerre, hogy „kedvenc” )Én, el vagyok ragadtatva tőle, egyáltalán nem csíkoz, nem kell dörzsölni, egy törléssel feltörli a koszt, és nem is kell belőle sok, tehát takarékos is.

Összevetettem mind az 5 termékről a véleményemet, és végül, megszületett az eredményhirdetés:

Tapasztalataim: Nagyon jók voltak. Felülmúlta a várakozásomat.

Hiányosság: Egyetlen egy kis dolog, ami nem annyira tetszett, hogy az általános és az ecetes tisztítószernek nem pumpás a kiszerelése. Ez kicsit praktikusabb lenne, de ez is áthidalható.

Anyagi oldala: Ha az anyagi részét nézem, akkor jóval az általános tisztítószerek alatt van. Ez az 5 termék árából, kb 2 max. 3 fajta más tisztítószert kaptam volna. Számomra nagyon költséghatékony.

Hatása a családomra: sikerült a mérgező anyag szintet, nagy mértékben csökkentenem.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik szeretnék a költségeiket és a mérgező anyagokat csökkenteni a háztartásukban.

Remélem, neked is jók lesznek a tapasztalataid!


4 Comments

 1. Kíváncsian vártam, mi lesz a véleményed a Zöld lomb padlóápolóról, de valahol erre számítottam :)Pár hónapja használom én is, és nagyon szeretem. Nálam 95%-ban laminált padló van. És azokon kívül, amit te leírtál, azt tapasztalom még, hogy valamiféle “réteget” képez a felületen, aminek köszönhetően tovább marad tiszta.

  • Tisztalak

   Na ugye, hogy ugye.:-)Imádom, nem is használok már semmi mást. Lehet benne valami, hogy képez egy réteget, amitől tovább marad tiszta. Nekem az a nyerő, hogy nem marad csíkos, mint eddig, más tisztítószerekkel.

 2. Rőder Mònika

  É n azt szeretném megkérdezni hol lehet ezeket a tisztitòszereket kapni mert én is kipróbálnám!

  • Tisztalak

   Én, múltkor valamelyik webshopban vettem, de az megszűnt. Öko tisztítószerekkel foglalkozó webshopban általában megtalálható. Tegnap, viszont az EURO – s boltban is láttam. Nagyon örültem neki, mert ezek után én sem fogom rendelni.

Mit szólsz hozzá?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress