Selejtezés fejben…?

Ez meg mi….?

Mindig, csak arról beszélünk, tegyél rendet a konyhában a szobában. Selejtezd a dolgaidat, engedd el a felesleges kacatokat, szelektálj, dobd ki…. Ezek, csak a környezetünkre vonatkoznak? Szerintem nem!

Mi a helyzet, a fejünkben lévő rendetlenséggel, káosszal? Ha külsőleg káosz van, belsőleg is az van, vagy lesz…

 Belső rend = Külső rend.

Fejben is selejtezni, rendszerezni kell a dolgokat. A fejünk, olyan, mint egy szekrény, pakolsz – pakolsz bele, de egyszer csak megtelik, nem fér bele többé már semmi. Ha túl sok minden van benne, eluralkodik a káosz, egyszer csak kinyílik az ajtó, és borul minden.

Igaz, ahhoz hogy lélekben és fejben is rend legyen, annak az alapja a környezetünk rendbetétele.

Én, ez idáig a környezetünk rendbetételével foglalkoztam, de szerencsémre, rám talált egy lehetőség, ami a belső rendteremtésben is segítséget nyújt. Ez a lehetőség Szalkainé Tóth Tímea, azaz Titi személyében kopogtatott be hozzám, egy nagyszerű programmal.

Melynek neve:A szeretet négy minősége” program.

Ennek a programnak négy alappillére van:

  • rend
  • egyensúly
  • belsőfejlődés
  • érzelmi intelligencia

Megkérdeztem Titit, miről is szól ez a program:

Titi: a lelki takarító Moksa Elixír csapata, Bencze Ilona homeopata feltaláló vezetésével, idén elindította az országos “A szeretet négy minősége” című programot, aminek az első eleme a Rend, az első negyedévben, tavasszal ezt népszerűsítjük, lehetőleg minél szélesebb körben. Magyarul, mindenkit arra buzdítunk az egész országban, hogy tegyen rendet a saját portáján, és rakjuk rendbe az országot. Én is lomtalanítok és takarítok itthon. 🙂

A Vezetőség a programot legfőképpen a MókshaTV videóin, a Facebookon és a központi Móksha hírlevélben népszerűsítik, és a nézőknek adnak házi feladatot, hogy otthon valósítsák meg az elhangzottakat. Ezeken a videókon lehet megnézni, miről is szól: http://www.mokshatv.hu/hu/adasaink/cat/27-moksha-vilaga.html

 

A közeljövőben két rendezvényen is népszerűsítjük a programot:

1. A legközelebbi élő, offline “Móksha klub” 2014. június 13-án pénteken 18 órakor lesz Dunakeszin a Fenyő Bowling Klubban!

Részleteket itt találsz: http://www.lelekapolas.hu/programok/moksha-klub-dunakeszin/

2. És még lesz egy nagy központi buli, ez már nem csak a Rendről:
Mókhsa nap 2014. augusztus 10.
2014. augusztus 10-én országos Móksha nap Budapesten a Pál-völgyi barlang területén. Kellemes programokkal várnak minden lazulni és kellemes közérzetre vágyót!

Részletek itt: http://www.lelekapolas.hu/programok/aktualis/#Moksharendezveny

Hozzám a rend témakör kapcsolódik, ezzel kapcsolatban szeretném veletek megosztani Titi bejegyzését, hogyan is álljunk neki selejtezni, rendet teremteni a fejünkben, lelkünkben.

Hogy pontosan miről is van szó? Ebben a bejegyzésben megtudod a részleteket, mely tartalmaz egy videót, amiben sok hasznos infot találsz a megvalósításra:

http://www.lelekapolas.hu/2014/04/10/vasarlasterapia-selejtezesterapia/

 További szép napot kívánok neked!

Holnap találkozunk, meglepetéssel készülök neked. 🙂

 


Mit szólsz hozzá?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress