Rólam


 Gróf KrisztinaSzia!

Kreutzné Gróf Krisztina vagyok. Feleség,  családanya, takarítónő, házvezetőnő, élelmezés vezető, sofőr, egyszóval ELFOGLALT NŐ.

Van egy csodálatos kisfiam, aki gondoskodik a szórakoztatásomról minden percben.

A  gyermekem születése előtt adminisztrátorként dolgoztam. Fontos feladataim voltak, intézd el.., szervezd le…, csináld meg…! Ezzel nem is volt semmi probléma, de bennem motoszkált, mindig csak azt csinálom amit mások akarnak, mikor  csinálom azt, amit én akarok?

Merész döntésre szántam el magam. A munkám mellett 2001-ben elindítottam a takarítási vállalkozásomat. Kezdetben arc nélküli embereknek( értsd: cégeknek, társasházaknak ) szólt a tevékenységünk. Az idő elteltével egyre jobban megfogalmazódott bennem, hogy más irányba is szeretnék elindulni. Személyesen találkozni emberekkel, meghallgatni a problémájukat, megoldást találni a gondjaikra.  Szebbé, teljesebbé tenni az életüket, azáltal hogy a mindennapos terhek egy részét leveszem a vállukról.

Ezek akkor még csak kósza gondolatok voltak, se időm, se energiám nem volt változtatni a célcsoportomon. Ez a változtatás a terhességem, és a kisfiam mellett rajzolódott ki és valósult meg. Úgy érzem most értem meg arra, hogy a sok “tudást”, tapasztalatot ( amit én is személyesen átéltem ) megosszam másokkal is .

Szeretem a rendet, tisztaságot, egyszerűen így érzem jól magam, akkor vagyok harmóniában, ha körülöttem is harmónia van. Azért nem esek túlzásba, a ” lakás van értünk ” és nem fordítva. Azonban a kisfiam születése fordulat volt az életünkben, a rend távoli ábrándnak tűnt. Muszáj volt kialakítanunk valami rendszert, ha nem akartuk minden napunkat felfordulásban tölteni. Ötleteimet, amik az idő során eszembe jutottak, ki is próbáltam, és igyekeztem tökéletesre fejleszteni. Ezeket a takarítási, rendszerezési tapasztalatokat, ötleteket szeretném veletek megosztani, és segíteni a megvalósításukban.

Fontosnak tartom, hogy:

Az életed középpontjában ne a takarítás, rendrakás álljon…

 

 .Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress